Tillbaka

That is not the way things work.

Snart har en hel vecka passerat. Eller fem dagar i alla fall. Det känns bra. Måste göra lite plugg ikväll dock, typ engelska, matte och fysik. Men det blir säkert fint! Funderar även på att dra och TRÄNA nu, omg. Fett läskigt. Kanske typ dör eller nåt. Så längesen var det.


jag vill ha mer sommar.

Mellan sanning och lögn.

Skoldag tre på ingång. Kommer få sitta i en halvtimme i skolan och vänta på att börja. Bussarna går för sällan och jag är lat. Det är en aning illa. Men bortsett från det, och faktumet att jag har ont i halsen, så är det bra! Målade min väska igår. Det fick bli ett kentcitat, hehe. Bild kommer upp senare :)
CIAAAAAO.

I wanna lay you down.De här bilderna får mig att vilja kasta mig ner i ngt mysigt gräs. ÄVEN fast jag har feta fästingfobin! Men gräset är ju bara såå grönt och mysigt. Ser det ut som.
Nu har jag gått hela två dagar i skolan. Känns bra so far. Ligger redan före i matten. När hände det senast liksss? Ne, precis, jag menar det! Målat klart en av pappas stolar nu. Den är ORANGE.
Puss sålänge.

A while ago.

Det var ett tag sen. Hehe. Håller, eller började i alla fall, på med en ny blogg. Så jag hade inte tänkt uppdatera här förrän jag fixat den nya. Men det tar tydligen ett tag.
Så här kommer en liten uppdate!
Skolan börjar imorrn. Lite läskigt och lite skönt. Saknar själva skolan och klassen. Läxor jag prov skulle jag gärna slippa dock. Ny lärare i foto är något att se fram emot i alla fall!

Nyklippt är jag också. Och halvgalen.

PUSsshej.

Torekov, dag fem.

Idag badade jag nästan. Hade liksom bytt om till badkläder och allt. Men lyckades bara doppa fötterna, vaderna och knäna. Sen tog det fetstopp. Mammas Tobbe kom hit idag också. Han har en Swarovski-kikare, så cool är han. Blev fläskfilé, potatis och mormors gräddsås till middag, fyfan vad gott det var. Är lite väl mätt nu dock.

VILL LADDA UPP BILDER!

Ser alldeles tomt ut här liksom. Får fixa det när jag kommer hem! Om datorn där hemma ens fungerar, vilket jag faktiskt inte vet om den gör..
Usch, kommer ha jättetråkigt om den är pajj. Men min plan är att försöka övertala någon att leka med mig. Hihi. Sen kommer ju Daniel också. Mysigt.

Pusshej.

Torekov, dag fyra.

Igår var jag, mor och syster ute och gick. Mamma hade bestämt sig för att vi skulle gå till Hovs Hallar. Sist vi gick där, vilket var förra sommaren, stötte jag på två ormar.. Så jag ville verkligen inte med. Men min gulliga mor tvingade mig. Så vi började gå och vad ser jag efter typ fem minuter? Jo, en liten babyorm. Skrek och sprang iväg. Fett manligt av mig. 10 minuter senare ser jag en mkt större orm, så jag skriker mkt mer och springer iväg mkt snabbare. Sen står jag och kan knappt andas. Mamma säger åt mig att jag ska sluta fåna mig och går iväg. Jag säger att jag vill gå hem, men hon bryr sig inte. Då börjar jag gråta. Hahaha... Men jag fick ändå gå vidare. Hemskaste ever. MEN, jag överlevde.

In fact, idag lyckades jag t o m gå i högt gräs och på klippor UTAN skor! Är rätt stolt över mig själv.
Menmen, ska nog lägga mig ute i soffan och lösa rubiks kub nu. CIAO!

P(er)appa.

Pappa hade namnsdag idag. Då kom Jonas, Jessica, Jonatan, Gittan och Lucas på besök. Det var trevligt.
Och pappa hade bakat världens godaste tårta typ! Varför finns det inget kvarrrrr till min nattmåltid? :(
Imorrn blir är det städa rummet och packa som gäller! Woho. Sen åker jag.
Ska FÖRSÖKA uppdatera här, då blir ni glada. Jag vet det :)
Godnatt.mysig humla.