Tillbaka

såhär kallt är det i mitt rum

typ minus tvåhundrasjuttiotre grader nästan.

de e ju snart jul


mysbelysning, mysbelysning, massa go mat å julklappar. när kommer snön?

en sån har jagit kept me up all night... heheheh. Den heter Purdy förresten.

but sometimes it hurts instead


den här dagen blev inte alls som jag tänkt mig. inte alls någonstans. förutom att jag nu har en iphone i min ägo.

dagen innan den femte veckan innan jullov
dagen började med jättegoda scones till frukost. sedan fortsatte den med 15 minuter ståendes i regn. och slutade med tigger, chuck, ben å jerry. dagen var både bra och dålig.


vinterinvesteringar

erik behövde lampor till sitt rum, man måste ljusa upp hemmen nu på vintern. det är ju mörkt redan på morgonen nästan.tillslut blev det två lampor som nu står placerade vid sängen samt på skrivbordet.

efter en dag på fotomässan


blir man lite fotosugen, speciellt när det är så fint väder som det är. i november. tycker det är galet att det fortfarande inte kommit någon snö.

fyra bio's på raken
igår va jag å erik på twiday, twilight+new moon+eclipse+breaking dawn=jättemånga timmars bio. erik somnade under tvåan och jag sov i princip under hela trean. men en mysig kväll å natt.

genom en halsdukdet börjar bli så kallt så min kamera behöver en egen halsduk. Imorgon ska jag åka till älvsjö och sätta upp mina bilder på en vägg. Ska bli kul.

23.38
idag såg jag en man volta över sin cykel och landa alldeles still på marken. en stor blodfläck rann ut under honom. det var jätteobehagligt, men som tur var klarade han sig.

idag är det torsdagvilket betyder att det snart är fredag. idag har vi redovisat vårt drömsamhälle, skönt att ha det gjort. sitter hemma hos pappa nu och gosar med tigger. tänker kanske åka till täby för att köpa tyg, men är osäker på hur mycket tyg de har.. så jag sitter kvar här än så länge och tittar på friends. Men åker kanske snart, vi får se.

svårt att bestämma migvi ska ställa ut bilder på fotomässan och snart slutar det med att jag ställer ut de här bilderna jag tog idag.
har alllldeles för många bilder att leta igenom, orkar inte - går inte - kan inte. är fortfarande sjuk förresten.
men min erik kommer och hämtar mig ikväll, så jag kan krama honom.

being sick no fun

salus per aquamvar med elsa och mormor på sturebadet i torsdags. det var mysigt, de hade stjärnor i taket och en superblå pool.

en kväll med johannawe made some ädelostsås!


åt lite chips å såg på bonde söker fru och jesper parneviks 250 kvadrats bedroom. insaaaaane.

helt död i näsansåhär pigg e jag idag, fast egentligen ännu värre. va frisk när bilden togs faktiskt. men jag känner mig sådär som på bilden.

gosar i eriks säng


drömmer om iphone 4s, utklädnadsideér och så vidare. bissa är hungrig så hon är jättegosig.

två eller tre dagarlite körkortsfika.


höstlöv. tycker det är skönt att vintern inte kommit än.igår projektarbetade jag och sara.

idag märkte jag att min plånbok inte alls var hos pappa så jag har bara suttit i soffan hela dagen. men jag ska träffa johanna ikväll!